Proiecte curente

asociatia-micilor-daci (8)
Ajutoare
Un Moș Crăciun mai darnic

Crăciunul este sărbătoarea cadourilor, însă nu toți copilașii au parte de darurile mult visate. Astfel, am ales să fim chiar noi Moș Crăciun pentru 22 de copilași dintr-un centru de plasament din sectorul 3. Donațiile primite ne-au ajutat să le oferim celor mici produsele de care aveau cu adevărat nevoie și să le aducem zâmbetul pe buze.

Produse donate:

• Instrumente de scris;
  • Produse pentru igienă personală;
  • Dulciuri;
  • Fructe.
Fonduri stranase
33,985 RON 65%
asociatia-micilor-daci (4)
Dezvoltare personală
Lego și robotică

Acest proiect are ca scop principal învățarea prin joacă. Ne dorim ca cei mici să beneficieze de o educație modernă, cu accent pe învățare activă, astfel încât informațiile transmise să fie ușor de reținut. Atelierul de Lego și Robotică îi ajută pe copii să își dezvolte creativitatea și imaginația, îmbinând perfect joaca și știința.

Beneficii:

• Dezvoltarea abilităților tehnice;
  • Dezvoltarea capacității de rezolvare a problemelor;
  • Creșterea încrederii în forțele proprii;
  • Dezvoltarea imaginii de sine.
11,985 RON 80%
asociatia-micilor-daci (5)
Creativitate
Muzica și dansul inocenței – proiect în curs de actualizare

Dansul și muzica sunt întotdeauna o terapie pentru cei mici. Astfel, ne dorim ca fiecare copil să fie fericit și să aibă ocazia să practice activități din domenii diferite. Micuții care sunt talentați și dornici de a practica dansul la nivel de performanță vor avea parte de sprijinul asociației noastre. Însă, acest vis nu poate fi îndeplinit fără ajutorul tău! Echipamentele și resursele financiare pentru continuarea cursurilor sunt doar câteva dintre nevoile micuților ce își doresc să devină adevărați profesioniști.

43,985 RON 91%
asociatia-micilor-daci (6)
Ateliere
Atelier de programare

Acest atelier este special gândit pentru copiii pasionați de tehnologie cu scopul de a dezvolta gândirea logică și capacitatea de rezolvare a problemelor. Ne dorim ca cei mici sa aibă ocazia de a face cunoștință cu tehnici moderne de educație și să beneficieze de o dezvoltare armonioasă. Prin intermediul cursului, copiii vor folosi o platformă special gândită pentru crearea unor povești și jocuri proprii interactive. Practic, vor îmbina blocuri grafice de programare pentru a face ca personajele să se miste, să sară, să danseze și să cânte.

Beneficii:

• Dezvoltarea abilităților manageriale;
  • Stimularea creativității;
  • Creșterea încrederii în forțele proprii;
  • Dezvoltarea capacității de concentrare;
  • Creșterea capacității de coordonare oculo-motorii.
Fonduri stranase
33,985 RON 65%
asociatia-micilor-daci (2)
Divertisment
Mini Parties

Ne asigurăm că fiecare copil din centrele de plasament beneficiază de momente distractive, menite să le asigure buna dispoziție de care au atât de multă nevoie. Astfel, ne dorim să organizăm petreceri cu muzică, dans, karaoke, jocuri de cultură generală, jocuri de socializare pentru a le stimula încrederea de sine, pentru a cunoaște mai bine temperamentul copiilor și pentru a le observa talentele îndeaproape. Unul dintre membrii asociației noastre este de profesie DJ și va contribui la atingerea obiectivului propus.

11,985 RON 80%
Asociația Micilor Daci

Ce am realizat?

Organizaţie caritabilă · Serviciu social · Organizaţie non-profit

0 M RON
Proiecte sustinute
Persoane ajutate
Voluntari

Alatură-te misiunii noastre!

Doar cu ajutorul tău, putem duce la bun sfârșit misiunea propusă. Acum ai ocazia să acorzi sprijin micuților aflați în nevoie!