Despre noi

CINE SUNTEM

Povestea noastră

Suntem patru oameni, patru prieteni, patru inimi cu același scop, acela de a ajuta sufletele copilașilor care au nevoie de o vorbă blândă, o mângâiere, un sprijin pentru a se integra în societate si de a-și clădi un viitor! Suntem de părere ca oricine merită o șansă la o viață mai bună și la o educație, cea din urmă fiind esențială in dezvoltarea oricărui adult în devenire. Astfel, ne punem bazele evoluției noastre ca indivizi, ca societate, crescând de la o generație la alta.

Schimbări mici cu impact mare

Orice sprijin, fie el cât de mic, va avea un impact enorm pentru copilașii noștri!

Copiii din centrele de plasament au nevoie de noi

Ne-am unit pentru viitorul nostru și al copiilor noștri și suntem alături de cei ce au nevoie de sprijin pentru a putea reuși în viață! Împreună am reușit să aducem zâmbetul pe buze mai multor copii din centrele de plasament din București, continuăm prin activități educaționale, materiale necesare pentru învățământ, produse de igienă, activități pentru dezvoltarea capacităților de socializare și integrare în grupuri și societate, etc..
De aici noi ne dorim ca lista să continue și să fie cat mai lungă, astfel sa acoperim toate necesitățile copiilor din centrele de plasament, abandonați în spitale sau ai căror părinți nu le pot oferi suficient sprijin pentru a-i lansa în viață. Cum educația este primordială pentru a putea avea succes, ne concentrăm pe aceasta în toate acțiunile noastre.

ECHIPA NOASTRĂ

Faceți cunoștință cu eroii noștri

FB_IMG_1642170081176
Iulia